27 november 2018

MÖT ÅSA – EN AV VÅRA RÖSTER!

Att kunna ge sitt företag en personlig röst, det är en av de stora fördelarna med MiniVoice. Eftersom man säger att första intrycket är viktigast, så är det otroligt viktigt att personen som ringer till er välkomnas på rätt sätt. En av våra personer bakom rösterna är Åsa.

Åsa, har arbetat heltid med sin röst sedan 9 år tillbaka, där MiniVoice var en av hennes första uppdragsgivare. Sedan dess har deras relation växt ordentligt, där hon nu är en av deras mest anlitade röster, utöver MiniVoice kan man känna igen Åsa’s röst under radioreklamer eller reklamavbrotten på TV4.

– Jag började min karriär med min röst genom att skicka ut inspelningar till olika företag och produktionsbolag, för att se om det fanns en marknad för mig. Eftersom jag alltid har varit aktiv med min röst, genom musik, så kändes det som ett naturligt steg att prova på när jag ville byta bransch, berättar Åsa.

Med en bakgrund inom musiken, där Åsa bland annat vunnit VM-guld två gånger inom Barbershop, så har hennes röst alltid varit ett redskap hon behärskat. Hennes erfarenheter från musiken är även något som avspeglar sig i dom uppdrag hon tar sig an idag.

– Under den tiden vi sjöng barbershop, kunde vi anpassa våra röster och gå in i olika roller. Det är något jag tagit med mig, främst till MiniVoice där jag anpassar rösten efter vilken typ av företag jag skall jobba med. Ibland kan det behövas en mjukare röst och ibland en hårdare ton, helt beroende på vilken målgrupp dom har, säger Åsa.

Under åren har Åsa fått jobbat och spelat in meddelanden åt många olika kundgrupper, när hon bland annat haft uppdrag mot Svenska Kyrkan och Coop-kedjan, har det varit fokus på att ha en lugn och tydlig röst, då de riktar sig mot en väldigt bred målgrupp.

– Jag har ett fint samarbete med MiniVoice-teamet sen många år med nya och återkommande kunduppdrag. Jag tycker flexibiliteten i MiniVoice-tjänsten är en stor fördel och att alla kunder kan bemöta sina kunder på ett sätt som passar dem bäst, avslutar Åsa.

Tidigare nyheter från MiniVoice

Kvinna ringer med lokalt telefonnummer, i stället för att bli klickad när hon ringer med dolt nummer.

LOKALT TELEFONNUMMER TILL FASTIGHETSBOLAG LEDER TILL ENKLARE KUNDSUPPORT

Brukar du svara när ett dolt nummer ringer dig? Många väljer att inte göra det och viktiga samtal gå…

EN REGISTRERINGSMYNDIGHET VÄLJER MINIVOICE TILL SIN TIB-VERKSAMHET

I enlighet med Regeringens beslut från oktober om att fler myndigheter bör inneha funktionen "Tjänst…

REGIONEN VÄLJER MINIVOICE TILL TIB-FUNKTIONEN

En av Sveriges regioner byter från lösning med vidarekopplad mobil till en fristående redundant mobi…

UPPTÄCK MINIVOICE

MiniVoice är ständigt redo och ser till att kritiska samtal alltid når fram. Till företag, offentliga verksamheter och välgörenhetsorganisationer. Till beredskap-, kris- och stödgrupper. Med säkerställda samtalsflöden och möjlighet att aktivera reservlösningar är MiniVoice allt oftare en del av organisationers kontinuitetsplan.

Vi ger dig stöd i ditt initiala val och är med i framtida förändringsarbeten. Behovsanalys, demo, lösningsförslag och nyckelfärdig tjänst – det kommer alltid från oss.

Kundcase

Möt några av våra kunder