1 oktober 2024

UPPTÄCK NYA MINIVOICE-APPEN: FÖRBÄTTRAD PRESTANDA OCH NYA MÖJLIGHETER FÖR TEAMET

Nu lanseras den nya versionen av MiniVoice-appen! Vårt mål är alltid att MiniVoice-tjänsten ska bli mer användarvänlig för dig. I den nya versionen kan du ta del av en rad nya funktioner som gör din upplevelse av MiniVoice som växeltjänst ännu bättre.

MiniVoice utvecklas ständigt i takt med omvärldens behov. Senast lanserades MiniVoice-appen i version 2.0 och nu har ännu fler uppdateringar i appen kommit på plats. Oavsett om du använder iPhone eller Android kan du nu njuta av samma förbättrade funktioner, med en sömlös upplevelse på båda plattformarna.

Nya funktioner och förbättringar

Vilka förbättringar har gjorts i nya versionen av MiniVoice? I den uppdaterade versionen av appen kan du:

  • Logga in och ut kollegor
    En ny funktion som gör det enkelt att hantera teamets tillgänglighet. Med några få tryck kan du logga in och ut dina kollegor, vilket gör det smidigt att anpassa bemanningen vid behov.
  • Tillfälligt byta anslutet mobilnummer
    Om olyckan är framme, och du tappar bort din telefon eller den går sönder, kan du nu tillfälligt byta ditt anslutna nummer direkt i appen. Det innebär att du snabbt kan återgå till beredskap utan att behöva oroa dig för att missa viktiga samtal.
  • Bättre överblick över missade samtal
    Missade samtal till gruppen visas tydligt i fliken ”Senaste”, så att inget faller mellan stolarna.
  • Ljudnotiser för viktiga händelser
    Du kan nu få ljudnotiser för viktiga SMS, röstmeddelanden och callback-förfrågningar till gruppen. På så sätt missar du inget, även om du är på språng.
  • Prestandaoptimeringar
    Appen har genomgått omfattande optimeringar för att förbättra hastigheten och minska laddningstiderna. Du kommer att uppleva en snabbare och smidigare användning.
  • Utvecklad i en framtidssäkrad miljö
    Den nya versionen är byggd på en modern plattform som säkerställer att MiniVoice kan fortsätta leverera innovationer och förbättringar i framtiden.

 

Vi är övertygade om att dessa nyheter kommer att förbättra din upplevelse och hjälpa dig att arbeta ännu mer effektivt. Uppdatera din app och upptäck de nya funktionerna!

Nyfiken på MiniVoice? Boka en demo och ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Tidigare nyheter från MiniVoice

växeltjänst

LEDANDE ENERGIBOLAG VÄLJER MINIVOICE SOM VÄXELTJÄNST

Mer än 20 beredskapsgrupper inom ett ledande energibolag i Sverige har bytt till MiniVoice som sin n…

LOKALT TELEFONNUMMER TILL FASTIGHETSBOLAG LEDER TILL ENKLARE KUNDSUPPORT

Brukar du svara när ett dolt nummer ringer dig? Många väljer att inte göra det och viktiga samtal gå…

EN REGISTRERINGSMYNDIGHET VÄLJER MINIVOICE TILL SIN TIB-VERKSAMHET

I enlighet med Regeringens beslut från oktober om att fler myndigheter bör inneha funktionen "Tjänst…

UPPTÄCK MINIVOICE

MiniVoice är ständigt redo och ser till att kritiska samtal alltid når fram. Till företag, offentliga verksamheter och välgörenhetsorganisationer. Till beredskap-, kris- och stödgrupper. Med säkerställda samtalsflöden och möjlighet att aktivera reservlösningar är MiniVoice allt oftare en del av organisationers kontinuitetsplan.

Vi ger dig stöd i ditt initiala val och är med i framtida förändringsarbeten. Behovsanalys, demo, lösningsförslag och nyckelfärdig tjänst – det kommer alltid från oss.

Kundcase

Möt några av våra kunder