Första intrycket är alltid viktigast

Ge företaget en röst med vår röstbank

Låt oss ge ditt företag en proffsig röst i kombination med MiniVoice-tjänsten. Har ni en annan tjänsteleverantör än oss? Ingen fara. Vi levererar röstfiler även till andra lösningar – direkt till dig.

Rösten som gör skillnad

Välj en röst ur vår Röstbank som ska representera er organisation när era kunder ringer. I grundpaketet ingår manus för fem normallånga röstfraser på valt språk – som standard kan du välja svenska eller engelska. När du vill ha ytterligare röstfraser beställs dessa i paket om fem.

Vid beställning av ett prispaket med våra MiniVoice-tjänster ingår även inläsningen av ert manus, såvida vi inte kommer överens om något annat. Vi erbjuder även manusbearbetning och översättningar.

Röstfilerna levereras till er inom fem arbetsdagar. Kontakta oss för att få prisuppgift på ert manus.

Lyssna på röster från Röstbanksarkivet

Åsa – Svenska och engelska

Ove – Svenska

Vanliga frågor

Kan ni läsa in ljudböcker?

Nej, det är inte vår specialitet.

Hur långt manus kan det vara per röstfras?

Vi har inte begränsat det till en exakt längd, men tanken i vår standardmodell är att längden omfattar normala fraser för företags välkomst-, meny-, kö- och stängtmeddelanden.

Vilket filformat är det på röstfilerna?

Normalt levererar vi röstfiler med formatet wav: 8 kHz, 16 bit mono. Behöver du ett annat format? Kontakta oss så tittar vi på det och hittar en lösning.

Röstfilerna levereras direkt till er MiniVoice eller via mejl.

Vad händer om vi slutar vara kund i MiniVoice?

Meddelandena i MiniVoice-tjänsten tillhör oss. Om ni byter leverantör i framtiden kan ni självklart ta med er era inlästa meddelanden. Kontakta oss då för en offert och villkor, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar er verksamhet.

Finns det fler röster att välja mellan i arkivet?

På förfrågan kan vi erbjuda andra röster än Ove och Åsa.

Vad händer om jag inte är nöjd med inläsningen?

Om ditt manus är felinläst, läser vi självklart om det kostnadsfitt. Observera att det är ditt ansvar att manuset är rätt. Tipsa oss gärna om uttal på organisationens namn, förkortning eller betoning. Du kan förslagsvis bifoga en länk där vi kan lyssna på uttalet, eller skicka ett  telefonnummer som vi kan ringa till för att höra hur ni uttalar namnet.

Hur gör jag min beställning?

Det är enkelt! Skriv ditt manus i ett mail, eller bifoga ett dokument. Börja med Röstfrasens namn (filnamn). Därefter skriver du ditt manus. Röstaktören läser in allt som står i manuset och du ansvarar för att det är rätt manus. Maila till support@minivoice.se.

Kan jag beställa tre eller sju röstfraser?

Det går jättebra – beställer du tre röstfraser betalar du för fem, och beställer du sju röstfraser betalar du för tio.

Upptäck Minivoice

MiniVoice gör, och ska helt enkelt göra, arbetsdagen lättare och mer effektiv. Vill du veta mer?

Kundcase

Möt några av våra kunder