fbpx

Lyckat samarbete med HOLM Security

2019-12-11

Under 2019 har MiniVoice haft uppdrag att tillhandahålla tjänster till företaget HOLM Security Sweden, ett väldigt lyckat samarbete.

HOLM Security erbjuder automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser på nätverk och webbapplikationer både på publik och lokal IT-miljö. Jens Dahlkvist, säljare på HOLM Security med inriktning mot den norska marknaden, är en av de som använder lösningen från MiniVoice.

- Vi använder oss av MiniVoice för att kunna använda norska telefonnummer trots att vi sitter i Sverige. Lösningen är framtagen för att vi ska kunna arbeta enklare på distans mot den norska marknaden och därigenom underlätta kontakten med våra kunder där, både nya och befintliga kunder, inleder Jens.

Lösningen fungerar genom att MiniVoice-appens växel ringer upp mottagaren från ett norskt nummer, som är registrerat i Norge, istället för att visa telefonens svenska nummer. All administration av numret sköts enkelt och smidigt direkt i appen.

- Lösningen fungerar bra, det är smidigt och lätt att ringa ut till norska kunder. För oss blev det en bra lösning för att verka lokalt trots att vi är stationerade i Sverige.

Inkommande samtal kan även de göras på det norska telefonnumret, så kopplar det automatiskt upp till det svenska numret. På så vis behöver inte kunden uppleva någon förvirring gällande att det finns många telefonnummer för att nå samma person.

- Vissa av våra kunder ringer jag till via mitt svenska nummer och vissa ringer jag istället via det norska numret, beroende på vilken relation vi har. Det ger mig en flexibilitet i mina samtal. Jag skulle rekommendera den här lösningen för andra företag som har likande upplägg, där man sitter i ett land, men vill arbeta lokalt mot ett annat, avslutar Jens.

DELA INLÄGGET
Stäng rutan

Denna sida använder cookies.

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Vi använder även Tawk för att finnas tillgängliga för chat.

Mer info om vilka cookies vi använder

Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik.

Google analytics

 • Ej godkänd

  Klicka på godkänn längst ned i rutan för att tillåta oss att använda Google analytics.
 • Vi använder analytics.js från Google.

  analytics.js använder dessa cookies primärt för att skilja på unika användare.

  _ga
  _gid
  _gat
  AMP_TOKEN
  _gac_<property-id>