11 december 2019

LYCKAT SAMARBETE MED HOLM SECURITY

Under 2019 har MiniVoice haft uppdrag att tillhandahålla tjänster till företaget HOLM Security Sweden, ett väldigt lyckat samarbete.

HOLM Security erbjuder automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser på nätverk och webbapplikationer både på publik och lokal IT-miljö. Jens Dahlkvist, säljare på HOLM Security med inriktning mot den norska marknaden, är en av de som använder lösningen från MiniVoice.

– Vi använder oss av MiniVoice för att kunna använda norska telefonnummer trots att vi sitter i Sverige. Lösningen är framtagen för att vi ska kunna arbeta enklare på distans mot den norska marknaden och därigenom underlätta kontakten med våra kunder där, både nya och befintliga kunder, inleder Jens.

Lösningen fungerar genom att MiniVoice-appens växel ringer upp mottagaren från ett norskt nummer, som är registrerat i Norge, istället för att visa telefonens svenska nummer. All administration av numret sköts enkelt och smidigt direkt i appen.

– Lösningen fungerar bra, det är smidigt och lätt att ringa ut till norska kunder. För oss blev det en bra lösning för att verka lokalt trots att vi är stationerade i Sverige.

Inkommande samtal kan även de göras på det norska telefonnumret, så kopplar det automatiskt upp till det svenska numret. På så vis behöver inte kunden uppleva någon förvirring gällande att det finns många telefonnummer för att nå samma person.

– Vissa av våra kunder ringer jag till via mitt svenska nummer och vissa ringer jag istället via det norska numret, beroende på vilken relation vi har. Det ger mig en flexibilitet i mina samtal. Jag skulle rekommendera den här lösningen för andra företag som har likande upplägg, där man sitter i ett land, men vill arbeta lokalt mot ett annat, avslutar Jens.

Tidigare nyheter från MiniVoice

EN REGISTRERINGSMYNDIGHET VÄLJER MINIVOICE TILL SIN TIB-VERKSAMHET

I enlighet med Regeringens beslut från oktober om att fler myndigheter bör inneha funktionen "Tjänst…

REGIONEN VÄLJER MINIVOICE TILL TIB-FUNKTIONEN

En av Sveriges regioner byter från lösning med vidarekopplad mobil till en fristående redundant mobi…

FLER MYNDIGHETER SKA HA TIB-FUNKTIONEN

När oväntade händelser inträffar är det avgörande för organisationer att ha system på plats för att …

UPPTÄCK MINIVOICE

MiniVoice är ständigt redo och ser till att kritiska samtal alltid når fram. Till företag, offentliga verksamheter och välgörenhetsorganisationer. Till beredskap-, kris- och stödgrupper. Med säkerställda samtalsflöden och möjlighet att aktivera reservlösningar är MiniVoice allt oftare en del av organisationers kontinuitetsplan.

Vi ger dig stöd i ditt initiala val och är med i framtida förändringsarbeten. Behovsanalys, demo, lösningsförslag och nyckelfärdig tjänst – det kommer alltid från oss.

Kundcase

Möt några av våra kunder